La deschiderea școlii de vară din acest an au participat cei 50 de elevi selectați, precum și membrii echipei de implementare și management a proiectului.
„Este un proiect de suflet, cu tradiție – prima ediție a avut loc în 2019, prin intermediul căruia le oferim elevilor o experiență universitară timpurie, menită să-i ajute să-și definească perspectivele pentru viitor și să cunoască specialiști cu un parcurs academic și o carieră profesională de excepție”, a declarat prof. univ. dr. Lenuța Profire, decanul Facultății de Farmacie și directorul grantului.
Timp de două săptămâni, elevii selectați vor avea ocazia să participe la un program educațional în domeniul farmaceutic, ce cuprinde cursuri și ateliere de lucru în domenii specifice profesiei de farmacist, vizite de studiu la companii farmaceutice, farmacii de circuit deschis și centre/institute de cercetare, consiliere și orientare în alegerea profesiei de farmacist, precum și activități cultural-recreative.
În afara programului educațional, ce cuprinde activități formale și non-formale, elevii selectați beneficiază gratuit de cazare în căminele campusului Universității, masă la cantina Universității și de diferite materiale suport.