Radu Mihaiu: Reprezentanţii USR trebuie să abandoneze calculele personale şi să îşi pună energia în folosul oamenilor

Reprezentanţii USR trebuie să facă ceea ce preşedintele USR, Elena Lasconi, a început, ”să scoată capul” din partid, să abandoneze calculele personale şi să îşi pună energia în folosul oamenilor, afirmă primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, membru al Biroului Naţional al USR.

„USR e obligat să răspundă la nevoia care ne-a adus în politică, să ofere siguranţa că cineva se mai luptă şi pentru ce e corect. Iar asta înseamnă că trebuie să reînvăţăm rapid cum să fim generoşi. Să ne deschidem pentru toţi oamenii care luptă pentru aceleaşi valori. Să lăsăm de la noi când interesul general o cere. Dar mai ales să fim oneşti cu noi înşine şi să recunoaştem când greşim. Trebuie să facem ceea ce Elena Lasconi deja a început. Să scoatem capul din partid, să abandonăm calculele mici personale şi să ne punem toată energia în folosul oamenilor. Eu asta voi face!”, a scris Radu Mihaiu, marţi, pe Facebook.

În contextul în care a fost ales membru al Biroului Naţional al USR pe 29 iunie, el a menţionat că s-a înscris în cursa pentru acest for pentru că este determinat să ţină piept pesedismului. „Spun pesedism (şi nu doar PSD) pentru că golănia e contagioasă în politică. Jocurile politice, câştigurile nemeritate, liderii autoproclamaţi au luat locul democraţiei. Nu se mai vorbeşte de reforme, de proiecte, de principii – totul este despre calcule electorale şi mase de manevră”, a adăugat Radu Mihaiu. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.