„Măiestrie în miniatură”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe, cu sprijinul Muzeului de Istorie a Moldovei, organizează sub genericul D.I.C.E. (Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ), o nouă serie de ateliere cu tema „Măiestrie în miniatură”.

Inspirate de frumusețea și complexitatea culturii Cucuteni, activitățile de tip edutainment oferă o experiență unică, îmbinând tradiția milenară cu tehnicile moderne de modelaj.

Astfel, în perioada 10 iulie – 11 octombrie 2024, la Palatul Culturii, participanții sunt invitați să împărtășească pasiunea pentru artă și istorie și să creeze piese unice, sub îndrumarea educatorilor muzeali, inspirați fiind de vizita în expoziția temporară „O lume în miniatură. Despre lucrurile mici ale civilizației Cucuteni”.

Atelierul durează aproximativ 90 de minute, prețul unui bilet este de 25 lei și include vizitare expoziției și toate materialele necesare pentru modelaj. Numărul de participanți este cuprins între 5 și 20 de persoane, iar programările se pot face la telefon 0232.275.979, interior 116, sau prin mesaj privat, pe pagina de Facebook: Atelierele DICE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.