Fosta clădire în care a funcționat Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat va fi supusă unui proces de reabilitare

Fosta clădire în care a funcționat Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, aflată în zona Bucșinescu, va fi supusă unui proces de reabilitare. Municipalitatea va organiza pe 11 iulie o licitație privind desemnarea constructorului care va executa lucrările de reabilitare, valoarea acestora fiind estimată la suma de 2.509.099 lei, fără TVA.
„Edificiul este într-o stare avansată de degradare, fiind destul de greu de intervenit asupra structurii. Intenția noastră este să păstrăm acolo o rezervă pentru suprafața de teren pe care o deținem. Noi ne gândeam de-a lungul timpului la înființarea acolo a unei unități medicale școlare, ca un fel de direcție de sănătate publică școlară. Avem 340 de medici și specialiști în sănătate care funcționează pe lângă Primăria Municipiului Iași și care și-ar putea amenaja cabinete medicale în acea clădire”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.