Președinta Maia Sandu a participat la deschiderea Centrului primar de acordare a asistenței în cazul accidentelor vasculare din Florești

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. În vizita pe care o întreprinde în raionul Florești, Președinta Maia Sandu a mers la spitalul raional, unde a participat la deschiderea centrului primar de acordare a asistenței în cazul accidentelor vascular-cerebrale, informează MOLDPRES cu referire la comunicatul Prședinției.

„Investițiile care se fac în sănătate înseamnă, de fapt, mai multe vieți salvate. Deschiderea, la Florești, a celui de-al 8-lea centru primar de acordare a asistenței în cazul accidentelor vascular-cerebrale dintr-o rețea de 12 centre, va permite medicilor să acorde primul ajutor prompt și calitativ pacienților”, a declarat șefa statului.

Președinta a precizat că spitalul raional Florești a beneficiat de investiții de aproape 40 de milioane de lei în mai puțin de 2 ani, din momentul trecerii în subordinea Ministerului Sănătății. „Medici buni care lucrează acasă și pacienți care au parte de servicii calitative – acesta este planul nostru în domeniul sănătății”, a punctat Președinta Maia Sandu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.