Breaking News

„Trei Tenori Ieșeni” își așteaptă publicul, în grădina Palas, pentru un spectacol de excepție, alături de Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca şi alţi invitaţi

 

O gală de excepție îi așteaptă pe ieșeni în acest weekend, odată cu încheierea stagiunii 2023-2024 a Ateneului Național din Iași. „Trei Tenori Ieșeni” se reunesc pentru a susține un spectacol de operă în Grădina Palas, alături de Orchestra Metropolitană Iași și de invitații speciali Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Alis Făiniță, Andra Botez. Intrarea este liberă.  

Trio-ul mult îndrăgit de publicul ieșean concertează sâmbătă12 iulie 2024, începând cu ora 20:00, într-un cadru inedit, pe cele patru niveluri ale scărilor din Grădina Palas, aducând în fața spectatorilor, și în acest an, momente memorabile într-un repertoriu variat. Concertul este o oportunitate unică pentru cei pasionați de spectacolul muzicii de a participa la un eveniment inspirat de marile scene muzicale ale lumii, mai ales că trio-ul ieșean a cucerit deja audiența cu spectacolele oferite. Andrei ApreoteseiAndrei Fermeșanu și Florin Guzgă vor împărți scena cu invitații speciali Monica AnghelNicoNicoleta NucaAlis FăinițăAndra Botez, pentru a interpreta arii cunoscute din repertoriul clasic, dar și adaptări ale acestora și canzonette celebre.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Metropolitană Iași, iar la pupitrul dirijoral se va afla Daniel Jinga, manager al Operei Naționale București.

Vino în Gădina Palas, fii parte din tabloul muzical al serii de sâmbătă și descoperă-i pe cei „Trei Tenori Ieșeni” într-o interpretare de excepție!