Primăria Municipiului Iași modernizează alte 20 de străzi!

 Primăria Municipiului Iași a primit cinci oferte la licitația organizată pentru achiziția serviciilor de proiectare a lucrărilor de modernizare a încă 20 de străzi din toate zonele orașului.
📐 Acestea au fost depuse de SC Vio-Top SRL, SC Mem Project Construct SRL, SC Trust AVB SRL, SC 3B Construction Project SRL și SC XSBROAD Project SRL.
🚧 Serviciile de proiectare a lucrărilor de modernizare vizează:
➡️ strada Cazaban
➡️ stradela Moara de Vânt
➡️ strada Urcușului
➡️ strada Cărămidari
➡️ strada Margareta Baciu
➡️ strada Ștefan Hotnog
➡️ strada Boiangiu
➡️ strada C. G. Bedreag
➡️ strada Cerchez
➡️ strada Zimbrului
➡️ aleea Plopii fără Soț
➡️ strada Oțelăriei
➡️ fundac Oțelăriei
➡️ strada Grăniceri
➡️ strada George Mărgărint
➡️ strada Nicolae Grigorescu
➡️ stradela Bârnova
➡️ stradela Păun
➡️ strada Păun
➡️ strada Rovine
‼️ Prevederea financiară a procedurii este de 588.235,29 lei fără TVA, respectiv 700.000 lei cu TVA. Firma sau asocierea câștigătoare vor trebui să predea documentația în cel mult 12 luni de la data semnării contractului.
📝 Serviciile contractate vor consta în realizarea expertizei tehnice și a studiilor de teren, obținerea de avize, DALI, PAC, DTOE, PT+DDE, verificarea tehnică și acordarea de asistență tehnică pe durata execuției lucrărilor pentru fiecare din cele 20 de străzi.
🛣️ Primăria Municipiului Iași susține un program de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, precum și de reparații ale străzilor și trotuarelor, în care sunt incluse, în diverse stadii (contracte de lucrări în derulare, proiectate, în curs sau propuse pentru proiectare), în jur de 150 de străzi din toate zonele orașului.
🚧 În prezent Primăria Municipiului Iași are încheiate contracte de lucrări, care sunt în derulare, pentru 41 de străzi, la care se adaugă Pasajul Socola, în valoare totală de circa 181 de milioane de lei!