„Atipic Beauty Tradițional Iași 2024 by Magda Coman”, la Palas: un fashion show care transmite un mesaj puternic− Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!

O pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare are loc la Palas în această săptămână. „Atipic Beauty Tradițional Iași 2024 by Magda Coman” reunește 13 modele extraordinare de viață, în cea de-a 44-a ediție a evenimentului. Ediția de anul acesta celebrează frumusețea autentică și valorile tradiționale românești.

Joi25 iulie 2024în grădina Palasîncepând cu ora 19:00, va avea loc ,,Atipic Beauty Tradițional Iași 2024 by Magda Coman”, un eveniment emoţionant care transmite un mesaj puternic: Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe! 13 modele extraordinare de viață vor defila, alături de 13 personalități localeîn costume populare stilizate, punând în valoare portul tradițional și meșteșugurile străvechi, dar și frumusețea diversității umane. Ținutele modelelor sunt create de designeri care promovează și păstrează autenticitatea costumului popular românesc.

Evenimentul este despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant și ne învață, totodată, faptul că e important să trăim pentru ziua de astăzi, să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Cosmina Păsărin va fi gazda acestui eveniment, iar atmosfera va fi completată cu momente muzicale susținute de Emanuel Cîrstea și Vision Art Academy. În deschidere va lua cuvântul Magda Coman, președintele Asociaţiei Open Your Heart.

 

Ținutele modelelor care vor urca pe scenă poartă semnătura designerilor: Nichi by Cristina NichitaCATERINEIe Breaza de Anda MănescuD@D ConceptValentina CCŞezătoare Iaşi.