Continuă modernizarea Cinematografului Victoria

Continuă modernizarea Cinematografului Victoria, care are una dintre cele mai mari și mai elegante săli de spectacole din oraș, Sala Unirii, cu o capacitate de 900 de locuri.
👷 După modernizarea sălii de spectacole și a foaierului, racordarea la rețeaua de energie termică, refacerea instalațiilor și reabilitarea fațadei principale, în prezent se lucrează la fațada dinspre strada Arcu, noi investiții urmând a fi făcute în sistemul de climatizare și amenajarea acoperișului.
🎞️ Începând cu anul 2017 Primăria a preluat în administrare mai multe cinematografe din oraș. Cinematografele sunt gestionate de Ateneul Național din Iași.
🧒 În cursul lunii februarie a acestui an au început și lucrările prin care vom moderniza și transforma Cinematograful Dacia, construit în perioada 1984-1987, într-un spațiu de spectacole și activități cultural-educative pentru cei mici: „Ateneul copiilor”.
„Tot la începutul acestui an am semnat și autorizația de construire necesară lucrărilor de reabilitare arhitecturală şi funcţională a Cinematografului Tineretului de pe pietonalul Lăpușneanu, care va fi refăcut sub o formă apropiată de cea a Coloseului Bragadiru (imobilul original construit pe amplasamentul actual în anul 1905)”, a declarat primarul Mihai Chirica..