Ploaia a dat din nou peste cap programul turneului WTA 250 UniCredit Iași Open

Ploaia a dat din nou peste cap programul turneului WTA 250 UniCredit Iași Open, dotat cu premii totale de 232.244 de euro și 250 de puncte WTA.
⛈️ La scurt timp după startul ultimului sfert de finală, dintre Jaqueline Cristian (favorită 3) și rusoaica Elina Avanesyan (favorită 5), o furtună teribilă s-a abătut asupra municipiului Iași, intrat sub incidența unui cod galben de ploi și vijelii, iar meciul a fost întrerupt după 14 minute, la scorul de 2-0 pentru jucătoarea din Rusia în primul set.
‼️ Cum veștile în ceea ce privește îmbunătățirea vremii nu au fost dintre cele mai bune, ploaia continuând, organizatorii au luat decizia de a suspenda partida din sferturi, care se va relua joi dimineață, de la ora 11.00.
🔝 Până la meciul lui Jaqueline, celelalte partide din sferturi s-au disputat conform programului, astfel că știm primele trei semifinaliste. Acestea sunt Mirra Andreeva (Rusia, favorită 1), Olga Danilovic (Serbia) și Chloe Paquet (Franța), cea de-a treia urmând să joace joi seară în careul de ași cu învingătoarea dintre Jaqueline Cristian și Elina Avanesyan.
💯 Semifinalistele primesc 98 de puncte WTA și câte un cec în valoare de 10.100 euro, iar sfert-finalistele rămân cu 54 de puncte WTA și 5.750 de euro.
📅 Programul de joi, 25 iulie:
➡️ Terenul Central – Ora de start 11.00
🎾 Sfert de finală
[5] Elina Avanesyan (Rusia) vs [3] Jaqueline Cristian (România) – SUSPENDAT la scorul de 2-0 în primul set
🎾 Semifinale
Nu înainte de ora 13.00
[1] Mirra Andreeva (Rusia) vs Olga Danilovic (Serbia)
După odihnă
Chloe Paquet (Franța) vs [5] Elina Avanesyan (Rusia) sau [3] Jaqueline Cristian (România)
➡️ Terenul 5 – Ora de start 11.00
🎾 Dublu – Semifinale
Irina Bara (România) / Anca Todoni (România) vs [2] Alexandra Panova (Rusia) / Yana Sizikova (Rusia)
🎾 Nu înainte de ora 12.30
[1] Anna Danilina (Kazahstan) / Irina Khromacheva (Rusia) vs [4] Angelica Moratelli (Italia) / Sabrina Santamaria (SUA)