GOAT Rally Tour ajunge marți în Iași: peste 25 de super-mașini, printre care Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus și Corvette, expuse în parcul Palas

GOAT Rally Tour, evenimentul dedicat pasionaților de mașini și de spectacole pe patru roți, ajunge la Iași, astăzi, 20 august 2024. Vino în parcul Palas, unde, începând cu ora 17.00, vor fi expuse peste 25 de super-mașini de lux, printre care și modele de la cele mai renumite branduri din lume.

Marți20 augustGOAT Rally Tour ajunge în ansamblul Palas Iași, iar începând cu ora 17.00, ieșenii pot admira cele mai apreciate modele și vor avea ocazia să urce la bordul unora dintre super-mașinile expuse. Modelele rămân expuse în Parcul Palas până miercuri dimineață, oferind astfel posibilitatea tuturor să se bucure de spectacol. În cadrul evenimentului vor avea loc activități inedite și întâlniri pentru comunitatea pasionaților de mașini, dar și pentru entuziaștii dornici să descopere noutățile și trendurile din domeniu.

Ediția de anul acesta are o temă specialăaxată pe educație, având ca partener principal platforma EduKiwi School. Aceasta va organiza concursuri interactive și va pregăti numeroase surprize pentru vizitatorii evenimentului, promovând astfel învățarea într-un mod distractiv și captivant.

Super-mașinile au plecat în tur prin România, duminică, de la Sibiu, au continuat până la Brașov, iar astăzi ajung la Iași, unde vor poposi în parcul Palasîn zona patinoarului. GOAT Rally Tour se va încheia după ce vor trece prin București, pe 22 august, și Constanța, pe 23 august.

 

GOAT Rally Tour este un eveniment auto de amploare, care reunește cele mai impresionante super-mașini și oferă pasionaților oportunitatea de a le vedea îndeaproape. Fiecare ediție atrage mii de spectatori, datorită combinației perfecte între viteză, stil și divertisment.

Alătură-te comunității Goat Rally și bucură-te de spectacol, în parcul Palas!