Breaking News

𝗖𝗹𝗮̆𝗱𝗶𝗿𝗲 𝗻𝗼𝘂𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗶𝗶 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗼-𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̗

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, în ședința ordinară din luna august, Studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie “Construire clădire cu destinaţia de unitate de asistenţă medico-socială” pentru UMS Podu Iloaiei. Valoarea investiției se ridică la 52.598.734,60 de lei, cu TVA.
Unitatea medico-socială din Podu Iloaiei este o instituţie de interes public judeţean, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, ce asigură servicii de îngrijire, servicii medicale, precum şi servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale cu domiciliul stabil în localităţile judeţului Iaşi, pe o perioadă determinată de timp, în funcţie de nevoile individuale ale acestora. Noua clădire este necesară întrucât spaţiile existente sunt insuficiente.
Viitorul imobil va avea o suprafață desfășurată de aproape 2 mii de metri pătrați și este proiectat pe trei tronsoane, două dintre ele organizate pe parter şi unul poziţionat central, cu regim de înălţime S+P+E.