Modernizare a Grădiniței PP 13 din Tătărași

Primaria Municipiului Iași pregătește finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Grădiniței PP 13 din Tătărași!
🏗️ Lucrările sunt executate de Demo-Idil Construct SRL. În prezent se lucrează la stația de pompare și bazinul de apă necesare pentru protecția împotriva incendiilor și la racordurile la canalizarea exterioară.
🏫 Înființată în anul 1970, Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 are o suprafață de aproape 1.600 de metri pătrați şi cuprinde opt săli de grupă cu o capacitate de 200 de copii, sală de mese, patru grupuri sanitare pentru copii, patru grupuri sanitare pentru personal, două cabinete sanitare, două săli pentru activităţile opţionale şi educative, bloc alimentar (bucătărie, magazii de alimente şi zarzavaturi), spălătorie etc.
🇪🇺 Proiectul este finanțat cu fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional și are o valoare totală de 11.030.249,75 lei.
🏫 Prin aceeași sursă de finanțare municipalitatea ieșeană a construit o grădiniță nouă în Dacia – Grădinița „Sf. Stelian” (280 de locuri – 7.952.864,61 lei) și finalizează una în Bucium (180 de locuri – 5.963.205,99 lei).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.