Breaking News

 Tinerii designeri îşi prezintă cele mai noi creaţii în cadrul Art East Fashion Weekend, la Palas. Culoare, creativitate, spectacol și inovație

La Palas, (în lateralul Palatului Culturii – Terasa Medicover) urmează un sfârșit de săptămână plin de stil şi strălucire, unde tineri designeri își vor prezenta colecțiile vestimentare în cadrul Art East Fashion Weekend. Evenimentul se desfășoară, în perioada 20-22 septembrie, și promite să fie un adevărat spectacol dedicat creativității și talentului tinerilor designeri, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta creațiile inovatoare în fața publicului și a unor invitați de renume din industria modei. Pentru a participa la show-uri este nevoie de o invitație ce poate fi ridicată de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Un eveniment de fashion cu tradiție în estul României are loc la Palas weekendul acesta astfel că terasa Medicover se va transforma într-un podium spectaculos, unde tineri designeri își vor prezenta cele mai îndrăznețe creații.

 

Art East Fashion Weekend va debuta vineri, 20 septembrie, la ora 17:00, cu workshop-ul „O discuție deschisă despre amprenta personală în modă” susținut de Ofelia Cozma, sub egida „Ask Ofelia”. Acest workshop va oferi participanților ocazia să învețe cum să își definească stilul personal și să își lase amprenta unică asupra creațiilor lor vestimentare.

Ziua de sâmbătă, 21 septembrie, va aduce în prim-plan concursul „Art East”, care va avea loc începând cu ora 18:00, în lateralul Palatului Culturii la Terasa Medicover. Aici, tinerii designeri își vor prezenta colecțiile în fața juriului și a publicului, având șansa de a câștiga recunoaștere și noi oportunități. Evenimentul va culmina cu Gala East Models Awards, care va începe la ora 20:00, premiind cele mai talentate tinere modele din acest an – tinere ambițioase, care visează la o carieră în industria modei și care, prin munca și dedicarea lor, inspiră viitoarele generații de modele. Această gală le oferă nu doar vizibilitate, ci și o rampă de lansare în lumea modei, creându-le oportunități valoroase pentru viitor.

 

Duminică, 22 septembrie, festivalul va încheia cu un shooting foto profesionist, unde creațiile tinerilor designeri vor fi surprinse în cadre artistice ce reflectă viziunea lor creativă.

 

Și în acest an la eveniment vor lua parte personalități împortante din lumea modei: Gina Ghirilă, fashion icon; Ovidiu Mureșanu, blogger și consultant de stil  și Ovidiu Buta, expert în modă și stilist. Ei vor aduce o contribuție valoroasă prin experiența și perspectiva lor unică asupra tendințelor actuale din modă. Ediția din acest an va avea onoarea de a găzdui și alte nume importante: Cristina Anti, stilist vestimentar și redactor-șef al Revistei Fashion Premium Magazine, Ofelia Cozma, este o personalitate inedită care s-a făcut remarcată prin stilul său eclectic și rafinat, și Nathaniel Kowalsky, fotograf de modă de renume internațional.

 

Art East Fashion Weekend a ajuns la ediția a IX-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.