Breaking News

BEC: Candidaturile depuse de Uniunea Croaţilor şi Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor, admise

Biroul Electoral Central a admis luni candidaturile depuse de Uniunea Croaţilor din România şi Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România la alegerile pentru Camera Deputaţilor din acest an.

Potrivit deciziilor BEC, Uniunea Croaţilor din România l-a propus pe Giureci-Slobodan Ghera pentru un post de parlamentar, iar Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România intră în cursa electorală cu Adrian Miroslav Merka şi Cristina Ioana Jucan.

Săptămâna trecută, BEC a admis candidaturile propuse pentru Camera Deputaţilor de Asociaţia Macedonenilor din România, Uniunea Elenă din România, Uniunea Democrată Turcă din România, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România şi Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT.

Potrivit deciziilor publicate pe site-ul BEC, propunerile admise sunt:

* Uniunea Elenă din România – Dragoş Gabriel Zisopol;

* Asociaţia Macedonenilor din România – Ionel Stancu şi Cristina Codreanu;

* Uniunea Democrată Turcă din România – Ibram Iusein;

* Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România – Amet Varol, Omer Metin, Ziadin Ela, Arslan Ozgun, Velula Adel;

* Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT. – Ioana Grosaru.

Până pe 2 octombrie, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale pot depune liste de candidaţi pentru toate circumscripţiile electorale. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.