Primarul Mihai Chirica a participat la deschiderea anului universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”

 Primarul Mihai Chirica a participat luni, 23 septembrie 2024, la deschiderea anului universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, fiindcă aceasta este, cu siguranță, una dintre instituțiile de prestigiu ale Iaşului, un reper pe harta educațională a României!
👨‍⚕️ Sunt convins că medicina înseamnă în primul rând iubire, o nețărmurită iubire față de oameni. De aceea, am un respect deosebit pentru dascăli, dar și o mare admiraţie pentru medici! Tocmai datorită îngrijirii pe care cadrele medicale ne-o oferă atunci când avem ghinionul să fim bolnavi ne putem bucura de clipa de viaţă care ni s-a dat.
🔝 Am colaborat întotdeauna excelent cu Universitatea de Medicină și Farmacie și sunt absolut convins că un reînnoit parteneriat între administrația locală și întreaga comunitate universitară poate însemna baza pe care se pot clădi noi proiecte utile pentru întreaga comunitate. Să consolidăm împreună statutul Iașului de mare capitală a medicinii românești!
🏥 Avem în Iaşi o extraordinară şcoală de medicină, foarte mulţi medici specialişti şi spitale care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii medicale. Mai mult, se lucrează intens la șantierul viitorului Spital Regional de Urgență – una dintre cele mai mari investiții din istoria Iașului -, iar eu sunt convins că acest spital va deveni portdrapelul Sănătății ieșene și al întregii Regiuni de Nord-Est!
🙌 Iată că dacă ştim să ne organizăm, dacă ştim să ne respectăm unii pe alţii, dacă suntem solidari, atunci putem iniția și realiza o mulţime de proiecte pentru sănătatea tuturor! Pentru binele tuturor!
🎓 Mult succes în noul an universitar!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.