Congres Național de Reumatologie la Iasi

Primarul Mihai Chirica a participat, în Sala Voievozilor de la Palatul Culturii, la deschiderea oficială a celui de-al XXX-lea Congres Național de Reumatologie.
 Organizată de Societatea Română de Reumatologie și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” în perioada 26 – 28 septembrie 2024, această ediție jubiliară reunește la Iași cele mai distinse personalități ale reumatologiei din țară, alături de invitați de onoare din străinătate, pentru un dialog colegial în care sunt dezbătute progresele semnificative ale acestei specialități din ultimii ani.
„ Iașul este un centru medical de prestigiu și bolnavi din întreaga țară – nu numai din Moldova – se îndreaptă plini de speranță și încredere către spitalele din orașul nostru. Este o dovadă că actul medical ieșean este unul competitiv, dar și că administrația locală știe să valorizeze parteneriatul strategic cu sistemul sanitar. Dar este și o mărturie că medicii din Iași, printre cei mai buni din țară, sunt mereu alături de oamenii în suferință.
Felicitări organizatorilor, în mod deosebit doamnei președinte prof. univ. dr. Elena Rezuș, un cald bun venit invitaților din țară și din străinătate și mult succes tuturor participanților!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.