Marius Sorin DANGĂ: Atunci când vine vorba de educație, Iașul excelează

Ziua de astăzi a marcat și deschiderea anului universitar 2024-2025 la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Consiliul Județean Iași fiind reprezentat în cadrul festivității de Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Marius Sorin DANGĂ.
„Atunci când vine vorba de educație, Iașul excelează. O spun cifrele, atunci când vedem Iașul în topul județelor cu cele mai bune rezultate la examenele de titularizare, la examenele de evaluare națională și bacalaureat, la olimpiade și concursuri și, bineînțeles, atunci când vine vorba de activitatea academică și de cercetare. Suntem mândri că aici, în Iași, își desfășoară activitatea unele dintre cele mai prestigioase universități din țară și din Europa, printre care se numără și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.
In Iași s-a construit, se construiește și se va construi și mai mult și tare mi-aș dori ca mulți dintre studenții de astăzi să contribuie la dezvoltarea comunității noastre ca ingineri, ca viitori oameni de afaceri, proiectanți.
Aveți mult mai multe oportunități decât generația mea, mult mai multe surse de informare, mult mai multe mijloace de a vă forma și de a vă împlini personal și profesional.
Vă felicit, dragi profesori și studenți, pentru că prin activitatea voastră puneți Iașul pe harta marilor centre educaționale din Europa de est.
Mult succes și energie în acest nou an universitar!” a menționat Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Marius Sorin DANGĂ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.