Primarul Mihai Chirica a avut o întâlnire cu Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor

Primarul Mihai Chirica a avut o întâlnire cu Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor – ATRAG Iași, o asociație întemeiată în anul 2005 cu scopul de a reprezenta tinerii etnici români din afara granițelor (basarabeni, ucraineni etc.) în fața autorităților și mediului academic, administrației de stat, precum și în fața altor organizații naționale și internaționale.
 După cum se știe, duminică, 20 octombrie 2024, cetățenii Republicii Moldova sunt chemați la urne pentru a vota în cadrul referendumului de schimbare a Constituției în vederea aderării la Uniunea Europeană. Referendumul este organizat concomitent cu alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova.
 În Iași sunt organizate două secții de votare pentru data de 20 octombrie: la Casa de Cultură a Studenților și la Școala Primară „Gheorghe Asachi”.
„ O spun cu toată convingerea: locul Republicii Moldova este alături de democrațiile europene și sunt convins că marea majoritate a cetățenilor acestui stat vor opta pentru integrare. Dacă Republica Moldova vrea democrație consolidată, libertate și bunăstare, atunci răspunsul nu poate fi decât „Da” la referendum!
 De aceea, le cer ieșenilor originari din Republica Moldova și tuturor cetățenilor acestui stat aflați în orașul nostru să se prezinte în număr cât mai mare la urnele de vot și să spună „Da” la referendumul de modificare a Constituției în vederea aderării la Uniunea Europeană!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.