NTRE ȘOȘOACĂ ȘI BUGETUL DE STAT, ROMÂNIA ZGRIBULITĂ

AUR începe să se coclească. Acidul care are această forță de atac profundă este de fapt produs de clăbucii de la gura Dianei Șoșoacă, nume ajuns în topul personajelor contradictorii. Avocata-detectiv, dar și insurgenta de serviciu a alianţei politice, care ar fi dorit să schimbe România, nu de scutece, ci pun ți simplu din temelii continua „să dea pe gură” tot ceea ce AUR a adunat de la înființare și până acum. Șoșoacă folosindu-se de tonul de serviciu, ameninţător, întreba retorică ”George să mai dau? Iacă mai dau!”
”Diana Șoșoacă susține că liderul AUR este șantajat de cineva pentru a nu-și respectă promisiunile făcute românilor în campania electorală.
„Băi George, mă uităm că nu mai ai atâtea distribuiri. Apropo, dragii mei, în spatele AUR se află o echipa de IT-ișți puternică, care face tot ceea ce trebuie să fac pe internet. Că să șțiți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu. Am crezut că toți oamenii aia de acolo sunt naționaliști.
L-am văzut pe George, care părea un om ok. Dacă eşti ok, dă pe față cine te șantajează.
George, ești obligat față de tot acest popor. Ți-am zis foarte clar, dacă AUR se destramă va fi ultima șansă a poporului român să răzbească împotriva acestei mafii care depășește mafia siciliană. Asta am descoperit eu la Comisia de Abuzuri.
Ți-am spus să nu-ți bați joc. Ți-am spus că suntem singurele persoane care mai putem schimbă ceva în România. Ce ți-au făcut? Sau nu ai fost niciodată cel care ai zis că ești? De ce nu ai putut să ai o întâlnire cu mine?
Înainte cu o săptămâna de trădarea lui Lavric și Târziu, ne-am întâlnit în patru, la un bar și ai spus atât: Am desființat președinții de filiale și filialele din România. Pentru că vrei să nu provoace nimeni vreun Congres, pentru că vrei să conduci România, ori în calitate de prim-ministru ori în calitate de președinte. Și te-am întrebat „și Călin Georgescu pe care l-ai susținut?”, și ai spus „Eu vreau să conduc România”.
„Că să mă poată termina pe mine vor să îi însceneze băiatului meu o chestie care să îl tragă într-un dosar penal.
Mi s-a spus „în momentul asta deja se lucrează la înscenarea unui dosar copilului tău pentru droguri, femei, băutură”.
Un fir de păr dacă este atins din capul copiilor mei, dau și mai mult din ce am. Nu vă jucați.
Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți.
Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu. Știu ce vreți să-mi faceți mie. Și știu ce vreți să-i faceți poporului român.
Nu va jucați cu focul. Știu că nu va doriți avocați buni în Parlament. Pe unii îi țineți în lesă, deși sunt avocați excepționali”, a mai spus Șoșoacă.”
O astfel de răbufnire te face să te oprești din alergare și să te întrebi: ”Dacă femeia asta, așa nebună cum pare a fi, are dreptate?” Prea multe cunoscute încep să se grupeze și în acest caz AUR oferindu-ne o serie de răspunsuri așteptate, doar că nu la această ieșire! Stăteam cu toții înghesuiți la ieșirea dinspre Cotroceni, pe când Șoșoacă este dată afară din AUR pe la poarta din Pangrati! Este o metodă nouă să scapi de adversarii din interiorul partidelor sau din exteriorul acestora prin porți fantomă, surprinzătoare pentru o minte odihnită, dar ținută la fereastră.
Episodul cu Diana Șoșoacă face parte din dinamica pe care actuala guvernare încearcă să o mențină, astfel încât să existe acel dialog care să ofere pasului înainte necesara nervozitate care să-i asigure zvâcul necesar învingerii inerțiilor inerente unui conglomerat datorat coaliției politice de guvernare.
Diana Șoșoacă avea de gând să facă următoarea mișcare politică de ceva vreme și să se înscrie în PSD! Informația a fost publicată de site-ul de presă care aparține chiar lui Dorin Lulea, despre care Diana Șoșoacă spunea că este nimeni altul decât președintele AUR în acte.
”Domnul Lulea este actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă.
Așadar, sursele susțin că Diana Șoșoacă se va înscrie în PSD în viitorul foarte apropiat, mai ales că în ultima luna a înscris în comisia unde este președintă mai multe persoane din PSD, trecând peste regulamentul AUR.
“Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.
De altfel, mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, susține sursa citată.
Episodul cu Diana Șoșoacă este de parte de a fi epuizat. Deocamdată parlamentarii încearcă să se concentreze asupra Legii Bugetului de Stat, care are o componentă de ”bombă cu efect întârziat” în ceea ce privește banii pentru administrațiile loc ale.
Pe lângă divergențele create de filosofia Bugetului de Stat, la fel de importante sunt disensiunile pe care bugetele locale le provoacă, referitoare la susținerea acestora de către Bugetul de Stat.
Între Șoșoacă și Bugetul de Stat există o Românie zgribulită.
ADI CRISTI