Noua garnitură de miniștri, condusă de Natalia Gavrilița, s-a întrunit în prima ședință de Guvern

Noua garnitură de miniștri, condusă de Natalia Gavrilița, s-a întrunit luni, 9 august, începând cu ora 15.30, în prima ședință de Guvern.

„Dragi colegi, ați avut posibilitatea să facem cunoștință cu angajații ministerelor. Rog să verificați toate achizițiile făcute. Este nevoie pentru a trasnmite organelor abilitatea toate schemele de abuz. Vin opurtunități mari pentru toți oamenilor. Cei care fură, dați afară. Cei care lucrează, îi promovați”, a declarat Natalia Gavrilița la debutul ședinței.

Pe ordinea de zi a fost propus un singur subiect pe ordinea zi, cu referire la „Cadre”, destituirea și numirea persoanelor publice.

„Dragi colegi, ați avut posibilitatea să facem cunoștință cu angajații ministerelor. Rog să verificați toate achizițiile făcute. Este nevoie pentru a trasnmite organelor abilitatea toate schemele de abuz. Vin opurtunități mari pentru toți oamenilor. Cei care fură, dați afară. Cei care lucrează, îi promovați”, a declarat Natalia Gavrilița la debutul ședinței. (sursa: www.replicamedia.md)