Gogoșica fițoșică, bucuria dulce a copilăriei

 

 

La Iulius Mall Iași galeria culinară a fost completată cu Gogoșica fițoșică, o rulotă ,,dulce” care funcționează perfect cu efervescența locului. Produsul fancy și fițoșel păstrează gustul gogoșilor clasice, dar aromatizează aluatul pufos cu tot felul de topping-uri delicioase sau cu straturi generoase de bomboane colorate, cocos sau zahăr pudră.

Gogoșile sunt genul de bunătăți pentru care cei mici vor face o pasiune, iar gustul plin de savoare va fi păstrat în amintire mult timp de acum încolo. Datorită crustei aurii, pur și simplu delicioase, și a ingredientelor premium, gogoșica este o adevărată revelație pentru care merită să vii din nou și din nou. În desertul simplu pe care îl poți consuma oriunde regăsești familiaritatea parfumului din bucătăria bunicii, dar curiozitatea te îmbie să descoperi combinații neobișnuite. Adaugă momentelor plăcute din viața ta dulcele infinit al topping-urilor de afine, căpșuni, caramel, ciocolată, fructe de pădure, kiwi sau zmeură.

Și dacă tot te-ai gândit să încerci Gogoșica fițoșică, fă-ți timp pentru o cafea, un cappucino sau acompaniază desertul cu notele fresh ale băuturilor răcoritoare.

 

Începe ziua cu o porție mare de gogoși, garnisiți cu două feluri de topping sau fă-ți provizii pentru a păstra cât mai mult timp emoția copilăriei!