Breaking News

Proiectul de extindere și dotare a Unității de Urgență a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” este aproape finalizat

Proiectul de extindere și dotare a Unității de Urgență a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” este aproape finalizat, iar Noua Unitate de Primiri Urgențe va avea o suprafață de 2.358 mp și va fi dispusă pe trei niveluri, respectiv demisol, parter și etaj, cu platformă pentru heliport.
„Anul acesta, vom da în folosință clădirea cu spații moderne și dotări de ultimă generație. Valoarea proiectului este de peste 38 de milioane de lei. Sănătatea copiilor rămâne o prioritate pentru noi și vom investi în continuare pentru a crea cele mai bune condiții de tratament.” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.
Finanțarea pentru extinderea și dotarea Unității de Urgență din cadrul Spitalului pentru Copii ‘’Sfânta Maria’’ este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritara 8 – ‘’Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale’’, Prioritatea de investiții 8.1,Obiectivul specific 8.2 ‘’Îmbunătățirea Calității și a Eficienței Îngrijirii Spitalicești de Urgență’’ Operațiunea B – Unități de primiri urgențe.