Breaking News

AUR: Motivul reacţiei lui Marcel Ciolacu după situaţia de la gimnastică – să puncteze electoral

AUR susţine că reacţia premierului Marcel Ciolacu după „nedreptatea suferită” de Ana Bărbosu şi Sabrina Maneca Voinea la Jocurile Olimpice este un „joc de imagine” şi afirmă că liderul PSD vrea de fapt „să puncteze electoral, să profite” de un moment trist prin care trec cele două gimnaste.

„Marii strategi ai lui Ciolacu i-au spus că trebuie să iasă neapărat cu o reacţie după nedreptatea suferită de Ana Bărbosu şi Sabrina Maneca Voinea la Jocurile Olimpice. Motivul? Să puncteze electoral! Cât de cinic să fii, astfel încât să profiţi de un moment atât de trist prin care trec cele două tinere gimnaste? (…). Marcele, lasă jocurile de imagine şi răspunde sportivilor care vă cer să investiţi în sport! Dacă nu puteţi, atunci plecaţi acasă!”, a afirmat marţi Dan Tănasă, purtătorul de cuvânt al AUR, într-un comunicat de presă.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, că nu va participa la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris după situaţia de la gimnastică, pe care o califică drept „scandaloasă”, deoarece sportivele României au fost tratate „într-un mod absolut dezonorant”.

Potrivit prim-ministrului, „faptul că sute de milioane de telespectatori din întreaga lume au rămas, ca şi noi, românii, efectiv şocaţi de această scenă teribilă, arată că undeva în sistemul de organizare a acestei competiţii ceva este în neregulă”. AGERPRES /