Breaking News

O nouă ediţie a Festivalului INIMO

Începând de joi, 15 august, până duminică, 18 august, va avea loc pe Stadionul Universității pentru Științele Vieții din zona Agronomie o nouă ediţie a Festivalului INIMO organizat de Asociația Glasul Vieții și părintele Dan Damaschin – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune!
🧒 Vă îndemn din toată inima să participaţi în număr cât mai mare, fiindcă evenimentul are drept scop susținerea a nu mai puțin de 10.233 de copii din 2.923 de familii greu afectate de sărăcie, care au nevoie de cele necesare unui viitor mai bun: hrană, îmbrăcăminte și ajutor pentru școală”, a transmis primarul Mihai Chirica.
🎶 În cele patru zile ale Festivalului INIMO vor fi prezenți artiști pentru toate gusturile, care au răspuns chemării la a face bine lansate de părintele Dan Damaschin, printre care Circul de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra și Naționala Lăutarii, Ansamblul Constantin Arvinte, Voltaj, Connect-R, Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova, Eva Timush, Ștefan Bănică, Coloricii, Holy Moly, Feli și Horia Brenciu.
❤️ O știm cu toții: inima este simbolul iubirii! Iar iubirea este cea mai puternică forță a universului și cel mai destoinic arhitect al lumii! Există oare ceva mai trainic decât o lume construită din iubire?!
🤗 De aceea, ori de câte ori descopăr inițiative care așază în centrul lor iubirea pentru aproapele nostru, acestea se bucură de sprijinul meu necondiționat!
🧒 Festivalul INIMO este un astfel de demers generos, cu atât mai lăudabil cu cât beneficiarii lui sunt copiii proveniți din familii vulnerabile, copii care vor și au dreptul să trăiască într-o lume mai dreaptă!
😇 Fiindcă inițiatorul acestui festival este bine cunoscutul părinte Dan Damaschin, omul atâtor fapte bune, nu am nicio îndoială că vom asista din nou la o adevărată sărbătoare a bucuriei și a solidarității umane. Doar împreună putem schimba soarta copiilor nevoiași din Iași și din România, doar împreună putem construi acea lume frumoasă pe care o visam în copilărie. Să nu uităm: copiii de astăzi sunt chipul lumii de mâine!
👏 Mulțumiri și felicitări participanților, organizatorilor și partenerilor și artiștilor prezenți!
❤️ Dragi ieșeni, veniți la INIMO și haideți să facem bine!”, a mai spus primarul Mihai Chirica.