Breaking News

Două competiții inedite au loc în acest weekend, la Palas: Magnificats aduce în Atrium 120 de pisici, iar 300 de căței vor putea fi admirați în parc

În acest weekend peste 120 de pisici și 300 de căței vor fi prezenți în ansamblul Palas, la două evenimente speciale, unde își vor etala frumusețea, vor parcurge probe specifice competițiilor dedicate lor și vor încânta publicul. Magnificats – Expoziția Internațională de Pisici WCF și Cupa Moldovei – competiția canină internațională au loc în această sâmbătă și duminică. Vino împreună cu familia la Palas și bucurați-vă de spectacolul oferit de cei mai simpatici blănoși!

British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Bengaleză, Abisiniană, Ragdoll, Savannah sunt câteva dintre rasele de pisici pe care ieșenii le vor putea vedea în Palas. Sâmbătă și duminică28 – 29 septembrie 2024în intervalul orar 10.00 – 18.00peste 120 de exemplare de feline vor putea fi admirate în cadrul Expoziției Internaționale de Pisici WCF, organizată de Clubul Felin Magnificats, în Atriumul Palas.

În ambele zile, pisicile vor fi arbitrate atât individual, cât și în ring, iar accesul este gratuit. Pisicile participante sunt aduse din mai multe țări, iar arbitrii internaționali vin din Austria și Latvia. Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

„Aristocratele” sunt în interiorul ansamblului Palas, iar în parc, în fața Amfiteatrului, tot sâmbătă și duminică, 300 de căței vor demonstra în fața publicului cât de bine sunt dresați. Simpaticele patrupede vor concura în cadrul „Cupa Moldovei – competiție canină internațională 2024”, iar exemplare deosebite din peste 80 de rase vor fi prezentate în faţa arbitrilor specializați pe fiecare rasă în parte. „Cupa Moldovei” este organizată de Asociaţia Chinologică Metropolitană Iaşi, evenimentul fiind înscris în calendarul internaţional al competițiilor canine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.