A fost finalizat proiectul de modernizare și dotare a amfiteatrului și a sălii de lucrări de la Maternitatea Elena Doamna Iași

A fost finalizat proiectul de modernizare și dotare a amfiteatrului și a sălii de lucrări de la Maternitatea Elena Doamna Iași. În cadrul deschiderii au participat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe și Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Marius Sorin DANGĂ.
În parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, Consiliul Județean Iași – Iași County Council a investit aproximativ 250.000 de lei în modernizarea infrastructurii, iar UMF a asigurat dotarea cu echipamente moderne.Toate aceste eforturi s-au realizat pentru a crește calitatea spațiilor în care își desfășoară activitatea didactică profesorii, studenții și rezidenții din spital.
„Lucrările au fost desfășurate în perioada august – octombrie și au fost terminate la timp pentru ca studenții care încep activitatea didactică să poată avea acces la condiții mai bune în cadrul spitalului. Obiectivul nostru este să achiziționăm imobilele în care funcționează spitalul pentru a putea face investiții de amploare prin care să putem asigura pacienților servicii medicale la standarde europene.” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.