Nicolae Ciucă a vizitat viitoarea Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria

La invitația președintelui Consiliului Județean, Costel Alexe, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă, a vizitat viitoarea Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi, alături de secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Rusu, și deputatul Alexandru Muraru.
Noua clădire UPU are peste 2.300 de metri pătrați, demisol, parter, etaj și heliport.
„Printr-un proiect al Consiliului Județean Iași, am investit peste 38 de milioane de lei în realizarea celei mai mari Unități de Primiri Urgențe din România ce în scurt timp va fi dată în folosință. Numărul de paturi va crește de la 5, câte sunt în prezent, la 35, adică de 7 ori mai multe.
În grija medicilor sunt peste 40.000 de copii care ajung anual la Spitalul Sf. Maria, iar grija noastră este să asigurăm servicii de calitate și infrastructura medicală modernă. Am reușit să modernizăm această unitate medicală astfel încă micii pacienți să fie tratați corespunzător, iar echipa medicală să aibă la îndemână aparatură performantă”, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.