Breaking News

Ministerul Culturii participă la cea de-a 76-a ediţie a Târgului de Carte de la Frankfurt

Ministerul Culturii participă, de miercuri până pe 20 octombrie, la cea de-a 76-a ediţie a Târgului de Carte de la Frankfurt.

„Timp de cinci zile, cele mai noi titluri româneşti, întâlniri ale profesioniştilor cărţii cu parteneri străini, lansări de traduceri noi în limba germană, discuţii pe teme literare şi multe alte momente interesate vor umple agenda acestei ediţii care se anunţă a fi una de succes”, informează ministerul, într-o postare pe pagina de Facebook.

Noutatea din acest an o constituie Festivalul literar de la Marea Neagră, un eveniment ce se înscrie în strategia ultimilor ani a Ministerului Culturii de a apropia pieţele literare vecine cu România, la care sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai unor instituţii culturale din Bulgaria, Georgia, Turcia, Ucraina şi din ţara noastră.

Vizitatorii sunt aşteptaţi până duminică, 20 octombrie, cu o ofertă generoasă de carte pe care o pot achiziţiona de la spaţiul organizat de Librăria diasporaciteste.eu, partenerul tradiţional al Ministerului Culturii. AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.