IULIUS MALL ÎŢI RĂSPLĂTEȘTE FIDELITATEA. DESCARCĂ ACUM APLICAȚIA FIDELITY!

Iulius Mall IasiIulius Mall Iași lansează aplicația pentru smartphone Fidelity, prin intermediul căreia shoppingul devine şi mai distractiv. Începând de astăzi, cumpărătorii fideli vor avea un portofel de economii virtual, care le va aduce vouchere de cumpărături.

Iulius Mall Iași dă startul unei campanii inedite. De astăzi, sesiunile de cumpărături din magazinele preferate îi ajută pe clienți să economisească. Pentru a avea propriul portofel virtual, iubitorii de shopping trebuie să viziteze site-ul Iulius Mall şi să îşi creeze cont în secţiunea special creată: www.iuliusmall.com/fidelitate. Pasul următor este să descarce aplicaţia Fidelity by Iulius Mall din App Store sau Google Play, în funcţie de sistemul de operare al telefonului mobil, şi să se înregistreze cu datele create pe site. Clienţii vor trebui să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Centrul Info, acolo unde le va fi scanată aplicaţia şi li se va aloca valoarea cash – back.     

Cei care urmează toţi paşii vor primi înapoi 5% din tot ce cumpără, în contul lor virtual. În funcţie de suma economisită, clienţii vor putea achiziţiona vouchere de cumpărături sau CEC-uri cadou. De acum, celor pasionaţi de cumpărături nu le rămâne decât să se bucure şi mai mult de periplul lor prin magazinele Iulius Mall.