Breaking News

Zgonea: Să arătăm coeziune și unitate, pentru că vor fi momente importante în această sesiune parlamentară

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat luni că parlamentarii coaliției de guvernare trebuie să arate „coeziune și unitate”, în condițiile în care în actuala sesiune parlamentară vor fi depuse moțiuni simple sau de cenzură din partea Opoziției.

„Să arătăm coeziune și unitate că vor fi și multe momente — moțiuni de cenzură, moțiuni simple — în care va trebui să fim foarte articulați. (…) În rest, pentru mine este foarte important să văd mai mulți colegi de-ai noștri care ies la microfon în această sesiune parlamentară și combat cu argumentele ultimilor trei ani de zile (…) motivațiile pe care colegii din Opoziție le aduc la microfon. (…) E important să putem da semnalul unei coerențe și unități a partidului pentru a ne pregăti pentru alegerile care sunt în iunie 2016”, a spus Zgonea, în fața parlamentarilor din grupurile reunite ale coaliției de guvernare.

La ședința de la Palatul Parlamentului au fost prezenți președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, premierul Victor Ponta, și președintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu.

În ceea ce îl privește pe liderul UNPR, Gabriel Oprea, premierul a anunțat că acesta va ajunge la ședință mai târziu, întrucât i s-a solicitat un raport referitor la problema migrației.