PASSAGES – UN NOU MAGAZIN DEDICAT VESTIMENTAȚIEI ÎN TENDINȚE, LA PALAS

Passages Palas Mall 01 Passages Palas Mall 02 Passages Palas Mall 03 Passages Palas Mall 04De curând, la Palas Mall s-a inaugurat un nou magazin, dedicat celor care își doresc o garderobă cu stil. Passages este locul în care domnii și doamnele își găsesc ținuta perfectă, pentru orice ocazie și preferințe.

 

Situat la parterul Atriumului Palas Mall, în proximitatea magazinului English Home, Passages este destinația pentru toți cei care vor să își completeze garderoba cu piese vestimentare și accesorii în trend. Ambientul primitor, varietatea opțiunilor, calitatea articolelor și amabilitatea personalului pun noul magazin pe lista locațiilor preferate de domni și doamne.

Pentru iubitoarele de modă, Passages propune rochii de ocazie, pentru birou, casual sau pentru evenimente diverse. Designul rafinat, finisajele perfecte, materialele de calitate și detaliile de efect caracterizează articolele cu un plus de feminitate, noul magazin fiind locul ideal pentru cele care vor o garderobă adaptată stilului lor. Tot aici este disponibilă și o linie de vestimentație outdoor, care cuprinde haine, paltoane și geci, precum și accesorii cu amprenta eleganței. Majoritatea brandurile prezente în magazinul Passages sunt românești, precum Ginette, însă vor găsi și propuneri ale designerilor internaționali.

 

Passages s-a gândit și la domni, selectând articole care să le răspundă preferințelor în materie de vestimentație. Cămăși casual sau festive, costume elegante sau de zi, pantaloni și pulovere sunt articolele propuse de Passages, care oferă un look actual și un plus de confort. În plus, tot aici vor găsi paltoane și accesorii care să completeze orice ținută. Printre brandurile renumite din gama articolelor bărbătești se numără Marco Renci și Meyer.

Cu ocazia inaugurării, clienții sunt întâmpinați în magazinul Passages cu oferte speciale.