Breaking News

Liviu Dragnea: Nu mă interesează ordonanțele pe justiție; mie oricum mi se pot face dosare unul după altul

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că pe el, personal, nu îl interesează ordonanțele de urgență privind grațierea și modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot „face dosare unul după altul”.

„Am auzit că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare unul după altul”, a spus Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a precizat că așteaptă de la Guvern „ceva în privința asta, când au de gând să facă ceva să fie hotărâți, limpezi și foarte exacți”.

Liviu Dragnea a subliniat că sunt niște obiective asumate de PSD în campania electorală privind drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor și este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu, nu numai de cele două ordonanțe de urgență.

Totodată, Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, o să înceapă și el să vorbească despre „adevărații penali din România”, deoarece s-a săturat de faptul că se arată numai spre PSD.

„După ce demarăm procedurile parlamentare pentru buget, o să vorbesc, m-am săturat de plângerile penale ale PNL și USR”, a afirmat Liviu Dragnea.