Maria Răducanu și Vizi Imre la Iași în concert caritabil

Dare to DreamEchipa Philanthropics vă invită la ”Dare to Dream”, un eveniment muzical cultural, care îmbină ritmuri de etno-jazz, fado, blues și îi va avea ca protagoniști pe Maria Răducanu și Vizi Imre. Concertul va avea joc joi, 23 mai 2013, ora 19.00, la Teatrul Luceafărul. Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi folosită pentru achiziționarea echipamentelor necesare activităților de recuperare a celor 30 de copii incluși în program și pentru plata serviciilor oferite de specialiștii în kinetoterapie și logopedie.

Maria Răducanu

Una dintre cele mai apreciate prezențe din jazz-ul românesc, impresionând prin expresivitatea vocii sale și muzica plină de rafinament. Prin stilul nonconformist abordat, își provoacă de fiecare dată publicul la sinceritate, deschidere și declișeizare și reușește să emoționeze prin prestațiile sale sublime.

Vizi Imre

Finalist la Vocea României, a reușit să cucerească publicul atât cu vocea lui specială, cât și cu felul lui aparte de a se exterioriza în muzică. Stilul muzical jucăuș, încărcătura emoțională, intuiția și creativitatea sunt valori care definesc artistul pe care îl reprezintă. Echipa Philanthropics este formată din 22 de masteranzi de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing și Comunicare în Afaceri. În judeţul Iaşi, accesul copiilor la servicii de recuperare este limitat. Din aproximativ 3000 de copii cu dizabilităţi, doar o treime beneficiază de servicii profesioniste de recuperare. Obiectivul evenimentului constă în strângerea sumei de 20.000 lei pentru a ajuta 30 de copii cu nevoi speciale să beneficieze de servicii de recuperare: kinetoterapie şi logopedie. Copiii din cadrul centrului au dizabilităţi neuro-psiho-motorii (paralizii cerebrale, distrofii musculare, retard mintal, tulburări de limbaj) şi provin din familii defavorizate. Suma de bani va asigura toate serviciile necesare sedinţelor de recuperare, dar în acelaşi timp va putea fi folosită şi pentru achiziţionarea eventualelor dotări necesare (ex: bandă de alergat).