DE HALLOWEEN, IULIUS MALL ÎI INVITĂ PE COPII SĂ SE DISTREZE ÎN „CASA FANTOMELOR”

Iulius MallVrăjitoare, fantome, vampiri, bostani, decoruri de poveste şi multe alte surprize îi aşteaptă pe copii la IULIUS MALL, cu ocazia Halloween Day. Și pentru că îndrăgesc joaca mai mult decât orice altceva, princhindeii vor avea parte la mall de trei zile de distracţie, în care nu vor lipsi personajele înfricoşătoare şi cadourile dulci.

 

De vineri, 31 octombrie, şi până duminică, 2 noiembrie 2014 inclusiv, între orele 16.00 – 20.00, copiii neînfricaţi vor avea ocazia să se aventureze în „Casa Fantomelor”, amenajată special pentru Halloween, în zona Carrefour Market. În grupuri de câte 10, cei mici vor avea misiunea de a explora încăperi de poveste, precum: „Odaia vampirului”, „Pivniţa vrăjitoarelor” şi „Cămara bântuită”. Aici vor fi provocaţi să parcurgă probe inedite, jocuri de perspicacitate şi dexteritate, ghicitori cu enigme şi multe alte încercări „misterioase”. La final, cei mai curajoşi prichindei vor fi premiaţi cu surprize dulci. Experienţa celor mici va fi memorabilă şi pentru că se va desfăşura într-o atmosferă „înspăimântătoare”, cu fantome,lilieci şi pânze de păianjen, dar şi cu efecte sonore tematice.

 

Distracţia va continua la IULIUS MALL întreaga zi de vineri. De la ora 9.30, tot cu ocazia Halloween Day, peste 150 de copii de la grădiniţele ieşene vor urca pe scena de la parterul IULIUS MALL, unde îi vor încânta pe părinţi şi bunici cu momentele muzicale pregătite. La ora 17.00, cei mici sunt invitaţi la teatru cu şi pentru copii şi la reprezentanţii de dans şi modelling. De la ora 19.00, vrăjitoarele îşi vor face apariţia într-o piesă de teatru magică, pregătită de trupa Zbribulici.

 

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com