EVENIMENTELE DIN WEEK-END DE LA PALAS

Chef GalerieTârg de bijuterii şi accesorii handmade, teatru de păpuşi şi o degustare de vinuri alese – acestea sunt evenimentele care vor avea loc la finalul săptămânii, în Palas Mall.

 

Zeci de talentaţi realizatori de accesorii handmade şi produse homemade îşi dau întâlnire cu ieşenii, până pe 9 noiembrie 2014, în zona Hervis Sports din Palas Mall. Târgul Fayette Handmade & Homemade va fi ocazia ideală de a găsi cadouri inspirate pentru toţi cei care îşi sărbătoresc, în acest week-end, onomastica.Bijuterii, decoraţiuni, piese vestimentare, accesorii, poşete, ceasuri, tablouri, lumânări parfumate şiproduse homemade se numără printre articolele care vor putea fi achiziţionate de la Palas, până duminică inclusiv.

 

Chef Galerie, singurul restaurant din Iaşi specializat în prepararea grill-ului, situat lângă lacul din parcul Palas, îi invită pe cei care apreciază vinurile alese la o degustare specială. Evenimentul va avea loc vineri, 7 noiembrie, de la ora 19.00, şi este organizat în colaborare cu Casa de vinuri Domeniul Coroanei Segarcea.Intrarea este liberă, clienţii fiind invitaţi din partea casei să savureze cele mai fine vinuri, descoperind, astfel,universul aromelor româneşti.

 

Întâlnirea tradiţională a copiilor cu lumea poveştilor va avea loc şi în această duminică, în zona Intersport din Atriumul Palas Mall. Princhindeii vor avea parte de o sesiune dublă de teatru cu păpuşi, de la ora 11.00 şi ora 18.00.

 

Departament PR

W: www.palasmall.ro

E: pr@palasiasi.ro