TÂRG DE NUNȚI LA PALAS MALL, ÎN WEEK-END

01 (3)Cuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie în viitorul apropiat sunt invitate la Expo Iaşi Palas Mariage. Târgul va avea loc în Atriumul Palas Mall, de vineri, 14 noiembrie, până duminică, 16 noiembrie 2014 inclusiv. Viitorii miri au posibilitatea ca, timp de trei zile, să aleagă cele mai bune servicii pentru evenimentul mult aşteptat, de la rochii de mireasă, costume bărbăteşti, ţinute elegante de seară, până la decoraţiuni, make-up şi locaţii pentru nuntă.

 

Mirii pot găsi vestimentaţia perfectă la standurile: Seroussi, Nanette, Lavande – Mirandi, Formens – Louis Purple,Donna Alba şi Nissa. Locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantă. La Expo Iaşi Palas Mariage va fi prezent Congress Hall Palas. Cele cinci săli de evenimente, elegant decorate şi cu servicii de o calitate ireproşabilă, dispun de capacităţi între 60 şi 350 de persoane şi reprezintă alegerea perfectă, atât pentru ceremoniile restrânse, cât şi pentru petrecerile de amploare.

 

Cei care doresc să admire ce se poartă în materie de rochii de mireasă, costume bărbăteşti şi rochii de ocazie sunt invitaţi în Atriumul Palas Mall, sâmbătă, de la ora 18.00, la o prezentare de modă.

 

Și cei mici sunt aşteptaţi în această duminică, la întâlnirea cu lumea poveştilor. Cele două sesiuni de teatru cu păpuşivor avea loc la ora 11.00 şi ora 17.00, în zona Intersport din Palas Mall.

 

Departament PR

W: www.palasmall.ro www.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro