Școala Junior face înscrieri în clasa pregătitoare

Școala Junior face înscrieri în clasa pregătitoareÎn perioada 2 – 6 februarie 2015, Școala Junior face înscrieri în clasa pregătitoare. Pentru anul școlar 2015-2016 sunt disponibile 18 locuri.

Criteriile de înscriere sunt următoarele: elevul să aibă traseul şcolar anterior în Grădiniţa “Junior”, fraţi sau surori la Grădiniţa sau Şcoala “Junior”, un bunic sau părinţii să fie angajaţi în Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) sau unul dintre părinţi sau unul dintre bunici să fie colaborator (în regim de plata cu ora) al Universităţii.

Pentru elevii care nu îndeplinesc condițiile de mai sus, se va ține seama de recomandarea scrisă a unei persoane angajate în Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, cu asumarea răspunderii acelei persoane.

Părinții trebuie să prezinte la înscriere următoarele acte (în copie): certificatul de naştere al copilului, buletinul/cartea de identitate a ambilor părinţi, certificatul de căsătorie al părinţilor, hotărârea de divorţ din care să reiasă cui a fost încredinţat copilul (dacă este cazul). De asemenea, dosarul de înscriere trebuie să conțină și adeverinţă de salariat al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Pentru elevii ai căror părinţi nu lucrează la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, dosarul trebuie să conțină și recomandarea scrisă a unui angajat al UAIC (descarcă de aici modelul de recomandare), însoţită de adeverinţă de salariat a persoanei care recomandă.

Dosarele se depun la secretariatul Școlii „Junior”, în intervalul orar 8.00 – 16.00.

Părinţii elevilor admişi vor achita 50% din taxa de şcolarizare pentru o lună, ca taxă de înscriere. În caz de retragere, această taxă nu se restituie.