COMPANIA FORMENS A DESCHIS PRIMUL MAGAZIN LOUIS PURPLE DIN IAŞI, LA PALAS MALL

Gerard Losson - General Manager Formens Louis Purple Palas Mall 02 Louis Purple Palas Mall 01Palas Mall a pregătit o surpriză fashion pentru clienţii săi, dedicată bărbaţilor cu stil. Primul magazin Louis Purple din Iaşi a fost inaugurat recent la nivelul 0 al Atriumului Palas Mall, în vecinătatea New Look. Astfel, prin Louis Purple, compania Formenslansează conceptul „The Tailoring Revolution”.

Fabricate în România, folosind procese tehnologice ce îmbină cu succes tradiţia şi tehnologia de ultimă oră, creaţiile Louis Purplesunt de o calitate superioară, cu finisaje de înaltă fineţe. Parteneriatele stabilite cu ţesătorii prestigioase, cum ar fi Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă clienţilor piese vestimentare premium, la preţuri accesibile. Magazinele Louis Purple acordă o atenţie deosebită clienţilor, cei mai buni stilişti selectând pentru aceştia ţinute complete, care să răspundă şi celor mai exigente gusturi. Bărbaţii moderni vor găsi aici de la mici accesorii, precum butoni, batiste, cravate, papioane sau curele, până lapantaloni, cămăşi şi costume, toate cu emblema calităţii Louis Purple.

Gama de produse „ready to wear” Louis Purple include atât articole business sau smart casual, cât și ținute de ceremonie, într-ovarietate de croieli şi culori. Clienţii au la dispoziţie şi zona „made to measure”, având de ales din peste 18.000 de combinaţii de ţesături, croieli, tipuri de rever şi buzunare, butoniere şi nasturi, detalii care fac unică fiecare piesă din garderobă. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Louis Purple foloseşte ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare fiind redus de la 30 de minute la 5 minute.

Poziţionată într-o zonă cu tradiţie în industria confecţiilor, prima fabrică din România a grupului Formens a produs primul său costum în anul 1999, iar compania a devenit lider pe piaţa franceză a costumelor bărbăteşti în doar câţiva ani.

FOTO COPYRIGHT © PRO IMAGE Photo Agency Iaşi