DE MIERCURI, IEŞENII SUNT INVITAŢI LA PATINOAR. SE DESCHIDE PALAS ICE

 

 

Pe 30 noiembrie 2016, la Palas se dă startul la distracţie pe gheaţă. Şi pentru acest sezon rece, ansamblul Palas a amenajat nu unul, ci două patinoare. Cel pentru adulţi se deschide miercuri, iar patinoarul pentru copii, în perioada imediat următoare.

 

Adulţii şi copiii sunt invitaţi, începând de miercuri, la Palas Ice. Patinoarul are o suprafaţă de 1.200 mp şi poate găzdui până la 300 de persoane, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius. Orarul de funcţionare al Palas Ice va fi de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 09.00 – 23.30. Pentru o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă, tariful este de 10 lei pentru copii şi 17 lei pentru adulţi.

 program

Cel de-al doilea patinoar din Palas este dedicat exclusiv copiilor şi va fi deschis în perioada imediat următoare. Poziţionat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie, Palas Ice Junior are o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de până la 12 ani, care pot fi însoţiţi de un singur adult, dacă se impune acest lucru.