EVENIMENTE DEDICATE MĂMICILOR, LA IULIUS MALL

Iulius Mall Iasi

În week-end, IULIUS MALL IAŞI sărbătoreşte mămicile, cărora le-a pregătit evenimente plăcute, susţinute de copii.

Sâmbătă, 7 martie 2015, de la ora 10.00, zeci de copii de grădiniţă le vor demonstra mămicilor lor cât de mult le iubesc, în cadrul unor spectacole pline de veselie, muzică şi dans. Momentele pregătite de princhindei vor avea loc la parterul mall-ului, în Piaţeta Carrefour Market. Cei mici vor dansa, vor recita poezii, vor fi mici actori în scenete de teatru, toate momentele fiind dedicate mămicilor. Totodată, copiii îi vor invita pe clienţii mall-ului să cumpere de la Târgul de Cadouri darurile create cu mult drag pentru Ziua Mamei, fondurile urmând a fi folosite de fiecare grădiniţă participantă cu scop caritabil.Proiectul educaţional preşcolar „De ziua ta, M­ĂMICO!” se află la prima ediţie, fiind iniţiat de Grădiniţă PP 14 din Iaşi.

Cadouri tot pentru mămici vor pregăti prichindeii şi la „Atelierul de Creaţie” de sâmbătă. De la ora 11.00, la etajul doi al mall-ului, copiii îşi vor pune în practică imaginaţia şi vor realiza felicitări pentru 8 Martie. Participarea este posibilă doar pe bază de înscriere, iar materialele necesare vor fi puse la dispoziţie de IULIUS MALL. Detalii și înscrieri la: 0740/574.524, ateliere.copii@gmail.com, client.is@iuliusmall.com sau 0232/208.500. Evenimentul este realizat în colaborare cu atelierul „Flori de portocal”.

Şi în această sâmbătă, copiii sunt aşteptaţi la IULIUS MALL să îşi completeze colecţia de stickere şi să facă schimb cu ceilalţi mici colecţionari. Fetiţele sunt invitate să vină la mall cu albumul „Frozen” sau „Violeta”, iar băieţeii care iubesc fotbalul cu albumul „Champions League” sau Liga 1. Întâlnirea pasionaţilor va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la etajul doi al mall-ului, în zona magazinului Eponge.

Cei care încă nu au cumpărat un cadou de Ziua Femeii sunt aşteptaţi la târgul handmade de la parterul mall-ului. Pe lângă mărţişoare, artizanii locali au mai pregătit: bijuterii, curele, şaluri şi veste din mohair, poşete vintage, eşarfe, cutiuţe pentru bijuterii, decoraţiuni şi genţi pictate, jurnale de călătorie, toate realizate din piele, lemn, dantelă sau sticlă. În plus, organizatorii au pregătit şi o tombolă cu premii, la care pot participa toţi cumpărătorii.

Până pe 8 martie inclusiv, IULIUS MALL le răsfaţă pe clientele sale cu premii zilnice, constând în produse de make-up, articole de îngrijire, bijuterii din sticlă de Murano, brăţări chic din argint, vouchere la cumpărături şi accesorii glamour: brăţări Pandora.