APPSBROKER, UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANŢI PARTENERI GOOGLE, ŞI-A INAUGURAT SEDIUL DIN ROMÂNIA, LA PALAS IAŞI

02 (1)La începutul lunii iunie 2015, Appsbroker, dezvoltator software de top din Marea Britanie şi la nivel european, partener Premier Google, şi-a lansat sediul din România, în clădirea United Business Center 3 din ansamblul Palas Iaşi.

Compania, lansată acum şapte ani, a înregistrat o creștere foarte mare, pornind de la un start-up pentru a deveni un partener cheie pentru Google, ajutând în a livra viitorul digital întreprinderilor la nivel mondial, nume importante din numeroase industrii.

Charlie Conner, directorul Appsbroker, a fost prezent la lansarea oficială a biroului din România și a reafirmat relația de lungă durată cu orașul Iaşi. Managerul general, Mike Conner, şi managerul Appsbroker România, Florian Blaga, au început să lucreze împreună în 2008, iar parteneriatul lor a dus la întemeierea Appsbroker din Iaşi, în urmă cu patru ani. Appsbroker este acum o companie IT matură, cu previziuni excelente pentru creşterea viitoare, cu un focus pe sediul din Iaşi.

Appsbroker doreşte să ofere numărului mare de persoane talentate din Iaşi oportunități de a lucra cu aplicații și tehnologii care fac o diferență uriașă pentru oameni din companii din întreaga lume.

Recenta inaugurare a sediului face parte din campania „Transformarea mov a Iaşului”, Appsbroker fiind interesată să atragă noi angajaţi la sediul din ansamblul Palas.

Accesaţi appsbroker.com/jobs pentru informaţii legate de carieră şi mai multe detalii despre companie.

###

Despre Appsbroker

Appsbroker este partener Premier Google pe zona EMEA, contribuind la adoptarea platformei Google şi crearea de aplicaţii pentru companiile de talie mare din întreaga lume, ajutând sute de mii de oameni să lucreze mai inteligent. De asemenea, ca o companie dezvoltatoare de software personalizat pe scară largă, Appsbroker a creat numeroase tehnologii care modernizează şi eficientizează funcţiile unei afaceri, ajută echipele să colaboreze mai uşor şi să găsească distracție în activitate.