BRANDUL DE FASHION TERRANOVA VA DESCHIDE LA IULIUS MALL IAŞI CEL MAI MARE MAGAZIN DIN NORDUL ŢĂRII

Iulius Mall (2)Accesibil, proaspăt, cu stil şi cu un raport excelent calitate-preţ. Acestea sunt însuşirile Terranova, unul dintre cele mai importante branduri europene cu preţuri mici, orientat către ţinuta urbană pentru tineret. Brandul italian de modă va deschide în luna iulie, la Iulius Mall, primul magazin din Iaşi şi cel mai mare din nordul ţării, pe o suprafaţă de 840 mp.

Magazinul va oferi toată gama de piese vestimentare cu brandul Terranova –  îmbrăcăminte pentru bărbaţi, femei şi copii – cu un look total nou, proaspăt, plin de culoare şi în trend.

Brandul Terranova este prezent pe piaţa din România din anul 2003 şi are şase magazine, deschise în Bucureşti, Cluj – Napoca, Suceava, Timişoara, Braşov şi Oradea.

TERRANOVA, stilul lejer

Brandul, care s-a lansat în 1988 şi care este comercializat de Teddy Corporate Group (Gruppo Teddy, o corporaţie de „familie”, cu răspândire multinaţională, fondat în Rimini, Italia), se află pe pieţele internaţionale datorită stilului său metropolitan, modern,  precum şi caracterului său mereu proaspăt şi permisiv, simplu şi aspectuos, în acelaşi timp. Până la sfârşitul anului 2014, Terranova a deschis 463 de puncte de vânzare, în 39 de ţări.

Terranova este un brand lejer din toate punctele de vedere: uşor de purtat, un produs care se potriveşte oricui; uşor de cumpărat, datorită preţului său accesibil; uşor de vizitat, mulţumită sentimentului de libertate pe care-l trăieşti în fiecare magazin.

 

TEDDY CORPORATE GROUP

Terranova este un brand al Teddy Corporate Group, o corporaţie multinaţională „de familie”, a cărei activitate s-a bazat pe comercializarea hainelor, încă din 1961. Teddy Corporate Group gestionează trei branduri (Terranova, Rinascimento şi Calliope) şi funcţionează în 48 de ţări, printr-o reţea formată din 571 de magazine cu amănuntul şi 19 depozite angros. Vânzările sale totale s-au ridicat la 550 milioane de euro în 2014.Teddy Corporate Group are peste 2.300 de angajaţi.