CREPERIA BRUNO DIN PALAS MALL – CREPE BINE RUMENITE DIN FĂINĂ DE HRIȘCĂ, PENTRU TOATE GUSTURILE

De curând, în food court-ul Palas Mall s-a deschis Bruno, o locație care le propune clienților delicioasele crepe din făină de hrişcă – „crepes”, cum ar spune francezii, sau „clătite cu de toate”, cum le zic românii. Rețete ingenioase și arome apetisante sunt oferite pofticioșilor, prin preparatele gătite chiar în fața lor.

Creperia Bruno reinventează produsele din nord-vestul Franței și le adaptează gusturilor ieșenilor. Făina de hrișcă folosită la realizarea lor este deosebit de hrănitoare, plăcut aromată și gustoasă. În plus, conține mai puține glucide, este lipsită de gluten, are fier și mai mult calciu decât grâul.

Preparatele Bruno păstrează gustul autentic al „turtelor bunicii”, care alintă simțurile. Propunerile culinare ale Creperiei din food court-ul Palas Mall sunt ideale pentru o alimentație corectă și sunt gătite în fața clienților, pentru ca ei să vadă ce vor savura:crepe umplute cu grătar de pui, de curcan, crispy bacon sau somon, garnisite cu legume proaspete, cu salată de morcov marinat și asezonate cu sosuri făcute în casă, precum aioli, ranch sau pesto.

Bruno nu a uitat nici de desert, clienții răsfățându-și papilele gustative cu delicioasele crepe cu mascarpone și fructe de pădure, cu măr, scorțișoară și anason sau cu ciocolată și mentă. Pentru ca meniul să fie complet, la Creperia Bruno, compotul din fructe de pădure, proaspăt făcut, este băutura casei. Iar cei care au nevoie de energie, pot opta pentru sucul de cicoare.