TÂRGUL LEATHER SHOW, ÎN WEEK-END, LA PALAS

 

 

Ieșenii și nu numai sunt așteptați în acest week-end la cea de-a patra ediție Leather Show. Târgul din ansamblul Palas le prezintă tendințele în materie de încălțăminte, haine din piele naturală sau articole de marochinărie, organizat de B2B Agency. 

Până duminică inclusiv, 12 martie 2017, clienții care vor să știe ce se poartă în acest sezon și care sunt pantofii potriviți stilului lor vor găsi la Palas Leather Show o varietate de propuneri, pe care le pot combina cu ținutele preferate. Pantofi cu design modern sau clasici, în nuanțe primăvăratice, cu imprimeuri la modă și detalii cu personalitate, de ocazie, casual, office sau sport, pe toate le pot descoperi la târgul de la parterul Atriumului Palas Mall. În plus, expozanții propun și ghete, cizme și alte perechi de încălțăminte din piele naturală, la prețuri avantajoase.

Pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să-și asorteze accesoriile cu energia și culorile noului anotimp, Palas Leather Show le prezintă colecții de genți și articole de marochinărie atrăgătoare. Modele cu forme aparte, în nuanțe jucăușe, de dimensiuni potrivite fiecărei preferințe și ușor de combinat cu orice garderobă sunt disponibile până duminică inclusiv, la târgul de la Palas

În plus, pentru că unele piese vestimentare sunt permanent la modă, la târg sunt expuse și haine din piele naturală și blană, pentru primăvară, dar și pentru următorul sezon rece, la oferte speciale.

2 comments

  1. Stie cineva programul?