O BUCĂTĂRIE ÎN VALOARE DE 1.600 DE EURO ŞI ALTE 2.500 DE CADOURI, PREMIILE IULIUS MALL, CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE

Începe „Marea Urecheală”! În perioada 15 – 30 aprilie 2016, Iulius Mall Iaşi continuă tradiţia de a-şi răsfăţa clienţii cu ceva nou de Paşte. Iepuraşul le va dărui peste 2.500 de premii, printre care o bucătărie în valoare de 1.600 de euro, coşuri cu preparate delicioase  şi electrocasnice de ultimă generaţie.

Zilnic, cumpărăturile de Paşte de la magazinele preferate din Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei le pot aduce clienţilor, prin tragere la sorţi, un  aparat electrocasnic de la Altex. Pot câştiga echipamente care îi vor ajuta să pregătească bunătăţile pentru masa de sărbători, precum: mixere, roboţi de bucătărie, maşini de făcut pâine şi grătare electrice.

Cadourile Iulius Mall nu se opresc aici! În fiecare zi, primii 150 de clienţi vor fi răsplătiţi cu premii garantate, constând în: coşuri de bunătăţi tradiţionale, vouchere în food court, panettone, iepuraşi de ciocolată şi băuturi răcoritoare. Pentru a obţine unul din darurile instant, clientul îşi va încerca norocul la Centrul Info, la roata cu premii.

În acest an, pentru cel mai norocos client, desemnat prin tragere la sorți pe 30 aprilie, primenirea de primăvară a locuinței înseamnă reamenajarea bucătăriei. El va fi premiat cu o bucătărie în valoare de 1.600 de euro de la Eco Casa.

Iulius Mall înfrumuseţează primăvara ieşenilor cu oferte speciale şi le dăruieşte cadouri aparte pentru un Paşte fericit!