Macovei despre moartea lui Condrea: E posibil să limiteze informațiile la care procurorii trebuie să ajungă

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei afirmă că este posibil, în cazul în care se confirmă oficial că persoana decedată în accidentul de duminică seara din județul Ilfov este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ca informațiile la care trebuie să ajungă procurorii să fie limitate.

Întrebată, la RFI, dacă personal are dubii că e vorba de Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că fața este de nerecunoscut. Momentul este iarăși unul foarte important, urma să fi dat declarații, poate că unii vor să nu dea declarații sau el n-ar fi vrut să dea declarații. Cred că era un moment în care dispariția lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

În opinia acesteia, „acum ar trebui să facă foarte multe autoritățile”.

”În primul rând, trebuie să știm dacă acel cadavru este chiar el și se poate lua ADN-ul și se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din țară, tocmai pentru a nu da declarații. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN și să ne spună clar cine este cel de acolo. (…) E posibil să limiteze info