EVENIMENTE APARTE, DEDICATE ZILEI COPILULUI, LA PALAS

În acest week-end, Palas dă startul maratonului de evenimente dedicate Zilei Copilului. Cei mici sunt invitați să se bucure de activități aparte: parada costumelor de poveste, fashion show, demonstrații de navomodele și automodele, lansare de zmeie, desene pe asfalt, festival de arte marțiale și spectacole cu și pentru copii.

Duminică, 29 mai 2016, de la ora 11.00, în Atriumul Palas Mall, cei mici vor participa la o nouă ediție a  evenimentului „Carnaval la Palat”, organizat de Palatul Copiilor Iași. Copiii îşi vor demonstra talentul în crearea măştilor, a costumelor personajelor din poveşti şi a celor din materiale reciclabile. De la ora 13.00, va urma un fashion show oferit de prichindeii de la First Models Kids.

Tot duminică, de la ora 11.00, distracția pentru prichindei se instalează și în parcul Palas. Năzdrăvanii vor avea parte de demonstraţii spectaculoase de navomodele şi automodele, realizate de prichindeii de la Palatul Copiilor, și vor putea participa la activități de desene pe asfalt cu tema „copilăria” și lansări de zmeie.

Evenimentele interesante continuă până de Ziua Copilului. De luni, 30 mai, până duminică, 5 iunie, parcul Palas găzduiește Festivalul Artelor Marțiale. Peste 20 de cluburi vor oferi demonstrații și workshop-uri publicului amator de mișcare. Evenimentul reunește multiple stiluri, printre care: Taekwondo, Wing Chun, Aikido, Karate Shotokan, Ju Jitsu, Isshinryu, Kendo, KravMaga și Judo.

Miercuri, de ziua lor, ștrengarii sunt răsfățați cu activități aparte. De la ora 13.00, în Atriumul Palas Mall va avea loc gala laureaților Festivalului Piticul de Ciocolată. Sute de copii, desemnați în urma preselecțiilor, vor performa pe scenă, demonstrându-le părinților, educatorilor și publicului că sunt cei mai talentați la dans și muzică. Festivalul este coordonat de cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit 12 din Iași, împreună cu Asociația Bravo Events.

De la ora 17.00, pe scenă vor urca mici balerine, care vor oferi un spectacol coregrafic deosebit. Evenimentul este organizat de clubul Dance Studio Oana.

De la ora 19.00, publicul va fi încântat cu un concert extraordinar pentru orchestră, cor și ansamblu de percuție. La spectacol participă Orchestra claselor VI-VIII, Ansamblul de percuție Alternances Junior, Corul claselor V-VIII și Corul claselor IX-XII din cadrul Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași.

De la ora 18.00, în parcul Palas, Asociația Încredere și Speranță susține un concert coral cu și pentru copii.