Gabriela Firea: Sunt un om de dialog; voi propune doar proiecte benefice bucureștenilor

Gabriela Firea a declarat marți că, în calitate de primar general al Capitalei, va propune doar proiecte care sunt benefice bucureștenilor, considerându-se ”un om de dialog”.

„Le voi mulțumi colegilor care m-au propus. Se știu ei cei care m-au propus pentru a reprezenta PSD în alegerile de la Primăria Capitalei. Celorlalți le mulțumesc pentru confirmare, validare și susținere în toată această perioadă. Vă spun sincer că nu prea este timp de evenimente, de manifestări de bucurie și nu e un șablon. Aștept rezultatele finale din clipă în clipă, validarea din partea judecătoriei și toată succesiunea și cronologia de evenimente care se vor succeda. Va trebui să intru în legătură cu prefectul de București și să stabilim de comun acord data, ora și locul depunerii jurământului”, a spus Gabriela Firea, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Întrebată dacă știe care sunt colegii care „nu au fost încântați” ca ea să fie candidatul PSD la Capitală, Firea a precizat: „Știu, dar chiar nu este cazul acum, după acest rezultat, să intru în astfel de polemici, dar poate că aveau argumentele lor. Și eu le respect, sunt un om de dialog și așa voi face în continuare. De asemenea, mă bazez pe faptul că nu sunt un om ranchiunos și voi putea să dialoghez foarte bine la Primăria Generală a Capitalei cu toți consilierii generali indiferent ce partid reprezintă. Vă asigur că voi propune numai proiecte care sunt benefice bucureștenilor și nu proiecte care să fie controversate. Iar atunci când vom avea dubii, când vom avea dileme, cei care vor fi consultați vor fi bucureștenii, atât cei care sunt constituiți în asociații, în fundații, cât și cei care nu aparțin unei forme asociative”.