BURGERIM, LOCAȚIA CU PREPARATE SAVUROASE ÎN STIL AMERICAN, ÎN FOOD COURT IULIUS MALL IAȘI

01

 Ieșenii care își doresc pentru pauza de masă sau pentru ieșirile cu prietenii preparate inspirate din bucătăria americană sunt așteptați la Burgerim, în food court-ul Iulius Mall Iași. Îi așteaptă sortimente delicioase de burgeri, pentru toate poftele.

 Pentru gurmanzii care apreciază o mâncare rapidă şi gustoasă, Burgerim este destinaţia ideală. Oferta fast–food-ului din food court-ul Iulius Mall Iași include sortimente de burgeri din carne de pui și vită combinate cu sosuri apetisante. De asemenea, clienții pot opta pentru varianta de meniu care li se potrivește, în funcție de preferințele lor și de pofta pe care o au. Preparatele sunt pregătite pentru a răspunde gusturilor variate ale clienților, astfel încât la Burgerim găsesc șisalate, sandvișuri și garnituri proaspăt făcute.

La Burgerim, calitatea preparatelor, gustul desăvârşit şi servirea ireproşabilă sunt respectate până la cele mai mici detalii, astfel încât să ofere clienților o experiență culinară deosebită. Secretul Burgerim stă în rețetele sănătoase, pentru care se folosesc ingrediente premium. Mai mult, amenajarea permite clienţilor să vadă cum sunt realizați burgerii, având astfel certitudinea că sunt proaspăt gătite. 

 Burgerim din food court-ul Iulius Mall Iași, locația care îți propune o pauză de masă savuroasă, în stil american.